Πάφος: Κατηγορήθηκε ο 62χρονος που πυροβόλησε δύο σκύλους με κυνηγετικό..

Πάφος: Κατηγορήθηκε ο 62χρονος που πυροβόλησε δύο σκύλους με κυνηγετικό..
728×90 ( Header Banner )

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ο 62χρονος που συνελήφθη χθες προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση κακοποιήσης ζώων.

Την υπόθεση κατήγγειλε , αργά το απόγευμα χθες Σάββατο, 53χρονος κάτοικος Πάφου, κατάγγειλε ότι είχε εντοπίσει ένα από τα δύο του σκυλιά νεκρό και το άλλο σοβαρα τραυματισμένο.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κουκλιών, μετέβηκαν άμεσα σε έρευνες. Το νεκρό σκυλί βρισκόταν σε διπλανή οικία όπου διέμενε 62χρονος ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τα σκυλιά εισήλθαν στην οικία του και σκότωσαν τα κουνέλια του.

Υποστήριξε επίσης ότι προσπάθησε να τα απομακρύνει ρίχνοντάς τους νερό, αλλά αυτά έγιναν πιο επιθετικά και φοβούμενος μην του επιτεθούν τα πυροβόλησε με αποτέλεσμα το ένα να είναι νεκρό.

Ο τραυματισμένος σκύλος μεταφέρθηκε απο τον ιδιοκτήτη του σε κτηνίατρο για περίθαλψη ενώ το νεκρό σκυλί και τρία κουνέλια παραλήφθηκαν απο τις Κτηνιατρικές Αρχές. Διενεργήθηκε νεκροτομή όπου όντως διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του σκυλιού προήλθε από σφαίρες κυνηγετικού όπλου, και τα κουνέλια φέρουν δαγκώματα σκύλου.

Για την υπόθεση η Αστυνομία μελετά το ενδεχόμενο να κατηγορήσει και τον 53χρονο ιδιοκτήτη σκύλων για μη φύλαξη των σκύλων του ο οποίος παραδέχτηκε ότι όντως οι σκύλοι του παραβίασαν και εισήλθαν στη διπλανή οικία του 62χρονου.

Related posts