Μετανάστες πλήρωσαν για μεταφορά τους στη Κύπρο..

Μετανάστες πλήρωσαν για μεταφορά τους στη Κύπρο..
728×90 ( Header Banner )

Στον Χώρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά μεταφέρθηκαν οι 31 άτυποι μετανάστες που εντοπίστηκαν στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας. 

Μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους από τις ανακριτικές αρχές στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς οι 31 μετανάστες μεταβιβάστηκαν σε λεωφορείο και μεταφέρθηκαν στο Χώρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά.  Όπως ανέφεραν στην Αστυνομία ο καθένας τους κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 2.500 – 3.000 δολαρίων έκαστος για την μεταφορά τους στη Κύπρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι  31 άτυποι μετανάστες  επέβαιναν σε πλοιάριο, που κατάφερε να διαφύγει αφού τους αποβίβασε στον κατεχόμενο Λιμνίτη, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν  στην περιοχή.

Ανάμεσα στους 31 άτυπους μετανάστες, οι οποίοι κατάγονται από την Συρία, είναι μια οικογένεια με δύο μικρά παιδιά ένα αγοράκι 5 ετών και ένα κοριτσάκι 6 ετών και 27 άνδρες.

Μετά την αποβίβαση τους από το λιμανάκι του κατεχόμενου Λιμνίτη εισήλθαν μέσω της νεκρής ζώνης στις ελεύθερες περιοχές στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας.

Ακολούθως μετά τον εντοπισμό τους μεταφέρθηκαν από τον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για την εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Πηγή:SigmaLive

Related posts