Απίστευτο κι όμως αληθινό!! Άτομο με αναπηρία…

Απίστευτο κι όμως αληθινό!! Άτομο με αναπηρία…
728×90 ( Header Banner )

Άτομο με αναπηρία παρέμεινε και περίμενε επί 45 λεπτά σε διάβαση αφού ένας ασυνείδητος οδηγός πάρκαρε και μπλόκαρε τη διάβαση.

Συγκλονίζει η ανάρτηση πατέρα για όσους παρκάρουν σε θέσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και τους ασυνείδητους οδηγούς που κλείνουν τις ράμπες. 

Ο πατέρας αποφάσισε να πάει με τον γιο του, που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι, μία βόλτα για καφέ στη Γλυφάδα,στην Ελλάδα.

Στα λόγια του τονίζει τη νοοτροπία του Έλληνα που δεν σέβεται κανέναν και περνά το μήνυμα ότι ποτέ, σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να παρκάρουμε σε ράμπες και διαβάσεις πρόσβασης των Ανθρώπων με Αναπηρίες.

«Μην παρκάρετε σε ράμπες και διαβάσεις πρόσβασης των ΑμεΑ. Μην κλείνετε τα πεζοδρόμια. Μην παρκάρετε σε θέσεις ΑμεΑ. Αφήστε εμάς τις οικογένειες, τους συνοδούς αλλά σκεφτείτε τα ίδια τα άτομα και τον εαυτό σας γιατί είμαστε όλοι εν δυνάμει άτομα με αναπηρία, σε μια κακή στιγμή..η συνείδηση μας είναι η πρόσβαση τους στην καθημερινότητα, στην ζωή, στην συμμετοχή και όχι στον αποκλεισμό..».

Ας ευαισθητοποιηθούμε λίγο περισσότερο και να σεβόμαστε αυτούς τους ανθρώπους όχι μόνο στην Ελλάδα ή τη Κύπρο αλλά σε όλες τις χώρες.

Related posts