Θέατρο Ριάλτο: υποδέχεται τη Νέα Χρονιά με La Bayadere-Royal Ballet

Θέατρο Ριάλτο: υποδέχεται τη Νέα Χρονιά με La Bayadere-Royal Ballet

Ο Ιανουάριος θα είναι πλέον μήνας γεμάτο εκδηλώσεις (θέατρο, χορό, μουσική και κινηματογράφο) στο θέατρο Ριάλτο όπου θα διανύσει μια χρονιά ιδιαίτερη, αφού τον ερχόμενο Μάϊο συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας και πολιτιστικής προσφοράς. 

Αρχίζει λοιπόν ο Ιανουάριος στο Θέατρο Ριάλτο με το κλασικό μπαλέτο Μπαγιαντέρα σε χορογραφία της θρυλικής μπαλαρίνας Natalia Makarova, η οποία αναβιώνει το ρωσικό κλασικό μπαλέτο του 19ου αιώνα, σε προσαρμογή της αρχικής χορογραφίας του Marius Petipa, φέρνοντας στο φως το μπαλέτο, το οποίο ήταν πρακτικά άγνωστο στους θεατές εκτός Ρωσίας. Έκτοτε το La Bayadere έχει καθιερωθεί ως ένα από τα βασικά έργα στο ρεπερτόριο του Royal Ballet.

To La Bayadere αναβιώνει έναν εξωτικό κόσμο με χορεύτριες ναού και γενναίους πολεμιστές. Η μουσική είναι του συνθέτη Ludwig Minkus, εκ των πατέρων της μουσικής ρωσικού μπαλέτου. Συμμετέχουν οι Χορευτές: Vadim Muntagirov, Natalia Osipova, Marianela Nuñez κ.ά

Η παράσταση θα διεξαχθεί τη Παρασκευή, 04 Ιανουρίου 2019, στις 18.00. Προκρατήστε τις θέσεις και τα εισητήρια σας εγκαίρως.

Related posts