Επιστροφή της σκονής και υψηλές θερμοκρασίες

Επιστροφή της σκονής και υψηλές θερμοκρασίες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ, ενώ αρχικά παροδικά στα νοτιοδυτικά µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν θαλάσσιοι, ασθενείς 3 Μποφόρ και τοπικά το απόγευµα µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Την Τετάρτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή, ενώ την Πέµπτη και την Παρασκευή αναµένεται σταδιακά πτώση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

Related posts